Documentelor și textelor

Colaboratorii biroului de traduceri „Lingua Express” vor întocmi traducerea oricărui din documentele sus-menționate. Prestăm servicii de traduceri din/în peste 20 de limbi ale lumii.

Apostilă și legalizare

În caz de necesitate, biroul nostru de traduceri vă va ajuta să aplicați apostila pe documente. Acest lucru va ușura semnificativ sarcina clientului și vă va economisi timp și bani.

Traducerea legalizate notarial

Atât clienții corporativi, cât și persoanele fizice pot comanda efectuarea și legalizarea notarială a documentelor traduse la biroul nostru de traduceri „Lingua Express”.

Consultare gratuită

Vă vor consulta gratis în privința tuturor chestiunilor ce țin de depunerea documentelor pentru dobândirea cetățeniei statelor, ș.a.

Comandarea online a traducerii

Pentru a comanda traducerea, nu este necesar să veniți la biroul nostru. Toate operațiunile pot fi efectuate la distanță. Dvs. economisiți timpul și mijloacele dvs.

Livrare aeriană expres DHL

În oficiul nostru vă veți putea folosi de serviciul de livrare aeriană expres a documentelor și coletelor în peste 190 de țări ale lumii.

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!