Adesea se întâmplă că documentele traduse trebuie repede și sigur expediate într-o altă țară. Dacă este anume cazul dvs., în oficiul nostru vă veți putea folosi de serviciul de livrare aeriană expres a documentelor și coletelor în peste 190 de țări ale lumii prin intermediul companiei cu un nume cunoscut DHL. Pe parcursul multor ani, compania noastră este partenerul oficial al reprezentanței companiei DHL în Moldova. Achiziționând acest serviciu la oficiul nostru, dvs. veți primi cea mai calitativă deservire în domeniul transportului internațional al documentelor și încărcăturilor. Compania DHL este un lider mondial în domeniul livrărilor aeriene expres. 

Birou de traduceri notarial Lingua Express oferă servicii de livrare aeriană expres de documente. Acest lucru ajută clienții noștri să economisească semnificativ timp și efort atunci când solicită traducerea și livrarea ulterioară a acestor documente în orice colț al lumii.

Livrare aeriană express: Oferim servicii de livrare express pentru documentele traduse. Aceasta este o alegere ideală pentru clienții care au nevoie de documente importante în cel mai scurt timp posibil. Înțelegem că unele situații necesită o reacție imediată, iar livrarea noastră express ajută la rezolvarea acestei probleme.

Acoperire globală: Birou de traduceri notarial LinguaExpress poate oferi servicii de livrare a documentelor traduse în 190 de țări din întreaga lume. Acoperim aproape întreaga planetă, ceea ce înseamnă că putem livra documentele dvs. în aproape orice colț al lumii.

Parteneriat cu DHL: Birou de traduceri notarial LinguaExpress are o colaborare de lungă durată și de încredere cu una dintre cele mai importante companii mondiale în domeniul livrărilor de mărfuri - DHL. Colaborarea noastră cu DHL ne permite să oferim clienților noștri o calitate înaltă de livrare, rapiditate și fiabilitate. Datorită acestei colaborări, vă putem garanta că documentele dvs. traduse vor fi livrate la timp și în siguranță.

Procesul de plasare a comenzii: Procesul de plasare a comenzii pentru livrarea express de documente prin birou de traduceri LinguaExpress este simplu și comod. Trebuie doar să ne furnizați documentele pentru traducere, să specificați țara de destinație și termenul de livrare. Experții noștri vor procesa rapid comanda dvs. și vor pregăti traducerea. Apoi, împreună cu DHL, vom organiza o livrare rapidă și sigură către locația aleasă de dvs.

Securitate și confidențialitate: Înțelegem importanța securității și confidențialității documentelor. Prin urmare, aplicăm cele mai înalte standarde de protecție a datelor și vă garantăm că documentele dvs. vor fi tratate și livrate cu cea mai mare grijă și respect pentru confidențialitatea informațiilor.

Livrarea avia express a documentelor traduse prin birou de traduceri notarial LinguaExpress este o soluție de încredere și eficientă pentru cei care apreciază timpul lor și cer o calitate înaltă a traducerii și livrării. Parteneriatul cu DHL ne permite să oferim un nivel superior de servicii, satisfăcând cerințele clienților noștri în orice colț al lumii.

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!