Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ. 

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

 

De ce noi?

-Amplasarea comodă a oficiului, piața centrală a orașului, parcare mare;

-Cele mai convenabile prețuri pentru aceste servicii în regiune (avem reduceri personale);

-Abordare individuală;

-Respectarea strictă a confidențialității;

-Traducători autorizați înalt calificați;

-Traducerea din/în peste 20 de limbi ale lumii;

-Legalizarea notarială a traducerilor și documentelor (notarul se află pe același etaj);

-Apostilă pe documente și traduceri;

-Consultarea gratuită și asistența colaboratorilor noștri în privința obținerii cetățeniei străine;

-Plasarea, primirea și achitarea comenzii online (dintr-o altă localitate sau de peste hotare);

-Servicii de curierat rapid internațional DHL;

-Legalizarea consulară la reprezentanțele Bulgariei, Turciei, României.

Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ. 

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!