În caz de necesitate, biroul nostru de traduceri vă va ajuta să aplicați apostila pe documente. Acest lucru va ușura semnificativ sarcina clientului și vă va economisi timp și bani. Apostila este un serviciu pe care biroul nostru de traduceri „Lingua Express” îl prestează. Apostila presupune procesul simplificat de legalizare a documentelor oficiale. Ea se aplică de Ministerul Justiției pe documentul care este eliberat pe teritoriul statului, care a semnat Convenția de la Haga. Prezența apostilei permite conferirea forței juridice documentului necesar pe teritoriul unui alt stat. Ea se aplică pe următoarele documente:

Certificatele de naștere, căsătorie, divorț, deces.

Extrasele de pe actele de stare civilă.

Certificate.

Certificatele eliberate de organele de stat.

Documentele autentificate notarial.

Copiile autentificate notarial ale documentelor.

Traducerile autentificate notarial ale documentelor.

Documentele de studii.

Hotărârile de judecată, care dețin mențiunea că aceasta a intrat în vigoare.

Nu toate documentele necesită apostilare. Specialiștii biroului nostru de traduceri „Lingua Express” sunt dispuși să vă consulte gratuit și să vă răspundă la toate întrebările care vă interesează, legate de apostilare și legalizarea notarială a documentelor.

Legalizarea documentelor oficiale prin apostilă

Legalizarea documentelor oficiale prin apostilă reprezintă o procedură importantă pentru recunoașterea internațională a acestora. În cadrul tranzacțiilor internaționale, al educației și al muncii peste hotare, precum și în alte situații în care este necesară prezentarea documentelor în țări străine, apostila are un rol crucial în confirmarea autenticității și validității acestora din punct de vedere juridic. Birou de traduceri Lingua Express oferă servicii profesionale de aplicare a apostilei.

Procesul de aplicare a apostilei:

Specialiștii de la biroul de traduceri Lingua Express efectuează aplicarea apostilei pe documente. Procedura poate varia, însă în general, se întreprind următorii pași:

Identificarea documentelor: În primul rând, este necesară identificarea documentelor oficiale care necesită aplicarea apostilei. Printre ele se numărără certificate de naștere, de căsătorie sau de deces, diplome, hotărâri judiciare, documente notariale și altele care sunt necesare pentru utilizare pentru hotare.

Pregătirea documentelor: Înainte de aplicarea apostilei, este important să vă asigurați că documentele au un statut oficial și respectă cerințele instituției care a emis documentul. Dacă este necesară traducerea documentelor înainte de aplicarea apostilei, suntem bucuroși să vă ajutăm în acest sens.

Aplicarea apostilei: După pregătirea documentelor, acestea sunt prezentate specialiștilor noștri pentru aplicarea apostilei. În acest proces, pe document se aplică ștampilă specială de apostilă, care confirmă autenticitatea și valabilitatea acestuia din punct de vedere juridic.

Verificarea apostilei: După aplicarea apostilei, documentul poate fi verificat de către autoritățile statului străin în care va fi prezentat. Apostila face procesul de verificare a documentului facil și simplu, deoarece autenticitatea acestuia este deja confirmată de către autoritatea competentă din țara emitentă a documentului.

Aplicarea apostilei pe documentele oficiale reprezintă un pas important pentru asigurarea recunoașterii internaționale și a valabilității acestora. Această procedură simplifică utilizarea documentelor în străinătate și facilitează procesul de obținere a documentelor necesare pentru activități internaționale. Dacă aveți nevoie de servicii de aplicare a apostilei, apelați la birou de traduceri Lingua Express. Garantăm calitate și profesionalism în fiecare etapă a procesului.

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!