Biroul de traduceri „Lingua Express” oferă tuturor clienților noștri consultații în privința dobândirii cetățeniei străine:

  • Cetățenie română.
  • Cetățenie bulgară.
  • Cetățenie rusă.
  • Cetățenie  turcă.
  • Cetățenie italiană.

Bazându-ne pe experiența noastră vastă de mulți ani, colaboratorii noștri vă vor consulta gratis în privința tuturor chestiunilor ce țin de depunerea documentelor pentru dobândirea cetățeniei statelor sus-enumerate, care proceduri sunt necesare de parcurs, ce documente trebuie pregătite, care documente necesită legalizarea notarială a traducerii, care nu necesită, ș.a. 

Adresându-vă companiei noastre, dvs. veți economici o mare parte a timpului și mijloacelor dvs. De asemenea, veți obține informații complete pentru soluționarea rapidă și calitativă a sarcinilor dvs.

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!