Pentru a comanda traducerea documentelor sau o apostilă, nu este necesar să veniți la biroul nostru, cu atât mai mult dacă vă aflați într-o altă localitate sau stat. Toate operațiunile pot fi efectuate la distanță. Ce trebuie de efectuat pentru a comanda online traducerea documentului sau o apostilă?

 1. Descărcați aplicația pentru scanare Adobe Scan (suportă iOS, Android) în telefon.
 2. Scanați în calitate bună (în format PDF) documentele dvs. cu ajutorul acestei aplicații.
 3. Expediați documentele scanate cu ajutorul uneia din aplicațiile disponibile: WhatsApp, Viber, Telegram sau expediați-ni-le la poșta electronică: linguaexpress@mail.ru.
 4. Indicați în textul scrisorii ce tip de servicii aveți nevoie; pentru traducere e nevoie de indicat obligatoriu în ce limbă trebuie de tradus documentul.
 5. Luați legătura cu noi la telefon și veți afla costul și ora executării comenzii.
 6. Achitați comanda prin transfer pe card sau prin virament în contul de decontare.
 7. Coordonați cu noi modul de primire a comenzii efectuate.

Efectuând o comandă la biroul nostru de traduceri „Lingua Express”, dvs. economisiți timpul și mijloacele dvs.

Traducerea documentelor online

Birou de traduceri LinguaExpress oferă servicii profesionale în domeniul traducerilor online. Traducerea documentelor se realizează cu precizie și în cel mai scurt timp, respectând toate procedurile juridice necesare.

Determinarea prețului și tipului de serviciu

Pentru a determina prețul și tipul de serviciu care se potrivește cel mai bine necesităților dumneavoastră, puteți să ne contactați prin telefon sau email. Personalul nostru vă va ajuta să alegeți soluția optimă pentru cazul dumneavoastră.

Pregătirea documentului

Primul pas este pregătirea documentului pentru traducere. Pentru aceasta, va trebui să descărcați aplicația Adobe Scan pe smartphone-ul sau tabletă. Această aplicație ușor de utilizat vă permite să creați o copie scanată a documentului. Cu ajutorul aplicației, veți putea obține imagini clare și de înaltă calitate, care vor servi ca bază pentru traducerea documentelor.

Trimiterea documentului în format PDF

După ce documentul a fost scanat cu succes, trimiteți-l în format PDF pe adresa noastră de e-mail sau prin intermediul platformei noastre online. Birou de traduceri va începe imediat lucrul cu documentul dumneavoastră.

Achitarea online

Apreciem timpul dumneavoastră și, de aceea, oferim metode convenabile de achitare online. Puteți efectua achitarea folosind diverse sisteme de plată, ceea ce va face procesul rapid și sigur. Vă garantăm confidențialitatea absolută în ceea ce privește datele dumneavoastră personale.

Avantajele noastre:
 • Traduceri legalizate notarial de calitate: Echipa noastră este formată din traducători experimentați, care cunosc diverse limbi și se specializează în diferite domenii. Vă garantăm un nivel ridicat de profesionalism și acuratețe în traducere.
 • Termene scurte: Birou de traduceri depune toate eforturile pentru a vă îndeplini comanda într-un timp cât mai scurt, fără a compromite calitatea.
 • Abordare individuală: Luăm în considerare cerințele și preferințele dumneavoastră și oferim soluții personalizate pentru fiecare client.
 • Suport non-stop: Serviciul nostru de asistență este disponibil pentru dumneavoastră în orice moment. Suntem pregătiți să răspundem la întrebări și să vă ajutăm să rezolvați orice problemă.

 

Contactați-ne chiar acum și veți primi un partener de încredere în domeniul traducerilor, care va face experiența dumneavoastră de lucru cu documente străine cât mai confortabilă. Vă garantăm calitate înaltă, acuratețe și executarea promptă a fiecărei comenzi. 

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!