Documentelor și textelor

Colaboratorii biroului de traduceri „Lingua Express” vor întocmi traducerea oricărui din documentele sus-menționate. Prestăm servicii de traduceri din/în peste 20 de limbi ale lumii.

Apostilă și legalizare

În caz de necesitate, biroul nostru de traduceri vă va ajuta să aplicați apostila pe documente. Acest lucru va ușura semnificativ sarcina clientului și vă va economisi timp și bani.

Traducerea legalizate notarial

Atât clienții corporativi, cât și persoanele fizice pot comanda efectuarea și legalizarea notarială a documentelor traduse la biroul nostru de traduceri „Lingua Express”.

Consultare gratuită

Vă vor consulta gratis în privința tuturor chestiunilor ce țin de depunerea documentelor pentru dobândirea cetățeniei statelor, ș.a.

Comandarea online a traducerii

Pentru a comanda traducerea, nu este necesar să veniți la biroul nostru. Toate operațiunile pot fi efectuate la distanță. Dvs. economisiți timpul și mijloacele dvs.

Livrare aeriană expres DHL

În oficiul nostru vă veți putea folosi de serviciul de livrare aeriană expres a documentelor și coletelor în peste 190 de țări ale lumii.

Clienţii noştri

Birou de traduceri Lingua Express

Birou de traduceri Lingua Express oferă o gamă largă de servicii profesionale în domeniul traducerilor notariale, apostilării și legalizării documentelor. Asigurăm calitate și profesionalism în toate aspectele activității noastre pentru a satisface cerințele clienților.

Calitate și profesionalism:

Biroul Lingua Express acordă o importanță deosebită calității și profesionalismului în îndeplinirea activităților. Echipa noastră este formată din traducători experimentați și calificați, care au cunoștințe și experiență profundă în diverse domenii, inclusiv dreptul juridic, medicina, tehnică și altele. Pentru a asigura precizia și corespondența traducerii față de original, verificăm cu atenție fiecare document tradus înainte de a-l transmite clientului. După finalizarea traducerii, întreprindem editarea și corectura textelor pentru a asigura un nivel înalt de coerență stilistică și corectitudine gramaticală.

Ce servicii oferim?

Traducerea documentelor: Oferim servicii profesionale de traducere pentru diverse documente, inclusiv contracte, certificate, certificate de naștere, diplome, hotărâri juridice și multe altele. Traducătorii noștri au cunoștințe solide în diferite domenii, ceea ce ne permite să asigurăm precizie și calitate în traducerea diverselor documente oficiale.

Apostilarea și legalizarea: Oferim servicii de apostilare și legalizare pentru documentele necesare utilizării peste hotare. Apostilarea și legalizarea atestă autenticitatea semnăturii și ștampilei de pe document, făcându-l oficial recunoscut în alte țări. Birou de traduceri Lingua Express are experiență vastă în procesarea apostilării și legalizării și vă va ajuta să oficializați documentele corecte pentru utilizarea internațională.

Traduceri legalizate notarial: Oferim servicii de traducere notarială, care reprezintă o traducere oficială și recunoscută juridic a documentelor. Traducerea notarială garantează precizia și corespondența traducerii față de original, conferind documentului putere juridică. Notarii noștri colaborează cu traducători calificați pentru a asigura corectitudinea și autoritatea traducerii notariale.

Consultanță gratuită și servicii online:

Apreciam clienții noștri și ne străduim să le oferim comoditate și ușurință în interacțiunea cu noi. De aceea, oferim consultanță gratuită pentru identificarea serviciilor și stabilirea detaliilor traducerii. Efectuarea serviciilor online oferă clienților un grad înalt de flexibilitate și comoditate, în special pentru cei care se află în alte orașe sau peste hotare. Puteți să ne contactați prin telefon, e-mail sau prin platforma noastră online pentru a trimite documente și a primi traducerea lor de la distanță.

Birou de traduceri Lingua Express este o organizație profesională care oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate în domeniul traducerii documentelor, apostilării, legalizării și traducerilor notariale. Echipa noastră folosește profesionalism, experiență și atenție la detalii pentru a asigura precizie, calitate și recunoaștere juridică în cazul fiecărui document tradus. Oferim consultanță gratuită și servicii online pentru a face procesul apelării la serviciile noastre convenabil și eficient pentru clienți. Dacă aveți nevoie de servicii profesionale de traducere notarială, apostilare, sau legalizare a documentelor, contactați birou de traduceri Lingua Express.

Biroul de traduceri „Lingua Express”

Prestăm servicii de traduceri scrise ale documentelor și textelor pe diferite tematici. De asemenea, efectuăm legalizarea notarială a traducerilor și apostilarea documentelor. Profesionalismul și receptivitatea colaboratorilor biroului „Lingua Express”, politica flexibilă de prețuri, abordarea individuală și soluționarea celor mai dificile sarcini sunt acele calități, care garantează clienților noștri o deservire confortabilă și un rezultat calitativ.

Traducătorii companiei lucrează cu texte din domeniul juridic, economic, tehnic și medical. Nivelul și calitatea traducerilor efectuate sunt confirmate prin colaborarea noastră permanentă cu întreprinderile agricole și industriale mari din regiune, cu organele de stat și instituțiile medicale.

De asemenea consultăm gratis cetățenii privind pregătirea diferitor tipuri de documente pentru cetățeni, necesare pentru obținerea permisului de ședere, a cetățeniei sau încheierii căsătoriei. Documentele perfectate cu ajutorul nostru vor corespunde tuturor cerințelor organelor de stat ale Federației Ruse, Bulgariei, României, Turciei, Italiei, etc.

Biroul de traduceri „Lingua Express” este o companie verificată de timp și de partenerii noștri din Comrat și alte orașe din sudul Moldovei. Noi suntem partenerul dvs. de încredere în această sferă de servicii.

Lăsați-ne o cerere.

Managerii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră în cel mai scurt timp!